Sterk Ademwerk

Wie deelneemt, heeft invloed.

– Defensie
In september 2002 kwam ik voor de laatste keer het water uit. Ik werkte als beroepsduiker en rescue operator bij defensie. Naast tientallen mensen haalde ik ook een belangrijk inzicht uit het water. Moeilijke dingen doe je nooit alleen. Een inzicht waar ik later nog meer mee zou gaan doen.
– Coaching
Toen ik aan land kwam ging ik aan de slag als loopbaancoach en hr manager. Ik ontdekte dat veel professionals het contact waren verloren met hun potentieel. Ik vroeg mij af waarom zoveel mensen zich lieten leiden door wat ze niet kunnen. Het was mijn taak om hun in contact te brengen met hun potentieel.
– Ziekte & Herstel
Inmiddels is het 2011 en dacht ik in de kracht van mijn leven te staan. Totdat ik op 34 jarige leeftijd wakker werd in een andere realiteit. Ik had kanker en de artsen zeiden dat er 40% kans was dat het weer terugkwam. Hoe uitzichtloos het ook leek besloot ik om te kijken wat ik er zelf aan kon doen. Ik herwon het vertrouwen in mijzelf, ging actief aan de slag met mijn gezondheid en verbond mij met de mensen om mij heen. Ik leerde dat je houding en actieplan van grote invloed zijn op wat je overkomt, en hoe je jouw gezondheid zich ontwikkelt.
– Ondernemen
Tot tien jaar later nu ik dit schrijf blijk ik volledig hersteld te zijn. Sterker nog, ik voel mij beter dan voordat ik ziek was. De lessen van de afgelopen 20 jaar heb ik samengevoegd in de onderneming die ik op dit moment run. Ik help succesvolle mannen om op een gezonde manier aan hun gezondheid te werken.  Op naar een lichaam dat op jouw lijf geschreven is.

Gezond leven is je eerste natuur.

Geïnteresseerd wat ik voor jou kan doen?

Klacht indienen.

Stap voor stap. Sprongen vooruit. Heb je last van x of y in je gezondheid? Deel hier je klacht, en je krijgt per mail direct antwoord.

De ideale kennis, voor de juiste kennis

Sterk Ademwerk draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders